Așa cum v-am mai anuțat, diseară iubitorii folkului și poeziei au parte de un cadou un pic întârziat din partea lui Moș Nicolae, care aduce pe scena de la Talcioc Cultural un sac de surprize.

Știm deja că spectacolele din seria Adi Bezna & Friends, “Folk Frumos și Chitara Cosânzeana”, sunt evenimente de succes, unde folkul și poezia își dau mâna pentru realizarea de momente speciale, dar astă seară Adi se depășește pe sine. Vom vedea pe scena de la Talcioc Cultural o împletire de stiluri inedită, vom aprecia talentul poetic al lui Ovidiu Mihăilescu și al lui Sorin Poclitaru și virtuozitățile instrumentale ale lui Cătălin Ungureanu și ale celor din trupa Joi, și vom avea parte și de alte surprize.
Cu acest prilej, iubitorii folkului vor putea achiziționa și noul CD al lui Ovidiu Mihăilescu, pe care a adunat o seamă de coveruri după piese de referință din istoria genului. Suntem siguri că și Adi își va aduce spre vânzare cartea, astfel că mulți vor putea face cadouri celor dragi. După părerea noastră, și cartea lui Adi Bezna și CD-ul lui Ovidiu Mihăilescu își merită locul sub bradul de Crăciun al fiecărui amator de folk și poezie.
Vă dăm întâlnire diseară la Talcioc Cultural, să ne bucurăm împreună de o seară minunată și vă mai sfătuim să vă rezervați locuri, pentru a putea urmări spectacolul în condiții optime.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.