Miercuri, 27 august, a avut loc a doua probă scrisă a bacalaureatului, cea la matematică sau istorie. Elevii și-au luat inima în dinți și au pornit către centrele de examinare, asta după ce în vară, din diferite motive, spun ei, nu au avut cum să treacă de examenul maturității.

Elevii care nu au trecut examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, la matematică sau istorie, au avut posibilitatea de a-și testa din nou cunoștințele. Cu toate că li s-a oferit și o a doua șansă, o parte dintre elevii școlilor sucevene au lipsit, astfel încât din numărul total de 1181 de elevi înscriși, 280 dintre ei nu s-au prezentat la centrele de examinare.

Prin urmare, cele mai multe absențe au fost înregistrate la Colegiul Tehnic din Rădăuți, urmat de Colegiul Tehnic Petru Mușat din Suceava, cu 52 de absențe. La Colegiul Național de Informatică Spiru Haret și Colegiul Vasile Lovinescu din Fălticeni au absentat 48 de candidați, Colegiul Silvic Bucovina din Câmpulung Moldovenesc înregistrând un număr de doar 27 de elevi absentați.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.