Cu ocazia zilei de 8 martie, doctorul și membrul Partidul Social Democrat, Tiberius Brădățan, alături de consilierii locali PSD, au împărțit trandafiri în toate cartierele orașului.

Tiberius Marius Brădățan a împărțit 3000 de trandafiri„Fie ca trezirea naturii la o nouă viață, ca ziua de 8 martie să vă reverse în suflet prospețimea primăverii, blândețea, freamătul și culorile ei! An de an, sărbătoarea de 8 martie ne readuce speranța, optimismul și credința întru bine și frumos. Este un prilej minunat pentru a le ura tuturor mamelor, bunicilor, soțiilor, fiicelor și colegelor noastre de serviciu un sincer «La Mulți Ani!» Vă dorim să aveți parte de o primăvară frumoasă, cu dragoste, echilibru, înțelepciune, respect și prețuire, să vă bucurați de iubirea celor dragi sufletului dumneavoastră în fiecare zi”, a declarat Brădățan.

Acesta a mai menționat că dorește tuturor femeilor și în mod special femeilor ajunse la frumoasa vârstă a pensionării, o primăvară cât mai frumoasă, cu dragoste, înțelepciune și echilibru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.