Ca urmare a cercetărilor întreprinse în furtul sesizat pe 14 octombrie de un bărbat de 60 ani, din municipiul Vatra Dornei, căruia persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani, poliţiştii Biroului investigaţii criminale Vatra Dornei au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri de 22 ani și respectiv 20 ani, ambii din localitate, cunoscuți cu antecedente penale.

La data de 14 octombrie, la ora 00:00, un bărbat de 60 ani, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat prin 1122 faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani de către persoane necunoscute.

În urma investigațiilor efectuate și din declarația persoanei vătămate, s-a stabilit că la data de 13 octombrie, în jurul orei 23:30, aceasta a ieșit dintr-un bar aflat pe strada Unirii din localitate având asupra sa suma de 600 lei și o plasă cu mai multe cumpărături și s-a deplasat spre domiciliu. În apropierea unui bloc, a fost acostat de două persoane necunoscute, care profitând de faptul că se afla în stare de ebrietate, i-au sustras din buzunar suma de 600 lei, după care au părăsit locul faptei, fără ca persoana vătămată să observe semnalmentele acestora.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri de 22 și respectiv 20 ani, ambii din localitate, au recunoscut că în seara zilei de 13 octombrie, în timp ce se aflau în fața unui magazin, l-au observat pe reclamant, care era în stare de ebrietate și profitând de neatenția acestuia, i-au sustras suma de 600 lei.

Cei doi suspecţi au fost reținuți de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

Ca urmare a cercetărilor întreprinse la sesizarea unui bărbat de 42 ani din oraşul Gura Humorului, cu privire la faptul că pe 01 noiembrie două persoane necunoscute l-au deposedat de telefonul mobil și de suma de 600 de lei. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Frasin, a fost probată activitatea infracţională a unui tânăr de 21 ani din orașul Frasin, care a recunoscut comiterea faptei.

Faţă de bărbatul de 21 de ani s-a dispus prin ordonanță reținerea pe o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 05 noiembrie să fie prezentat la Judecătoria Gura Humorului, cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.