În primele trei zile din Săptămâna Plutăritului, la Ciocănești, este organizată o tabără de vară, intitulată „Bucuria din curtea Bisericii”.

„În primele trei zile din săptămâna plutăritului, 12, 13 și 14 august, organizăm o tabără de vară, care se numește Bucuria din curtea Bisericii. Tabăra este organizată cu ajutorul Biserici din Ciocănești, Primăriei Ciocănești și Școlii Ciocănești.
Prin acest eveniment dorim să aducem copii cât mai aproape de Biserică, dar și să ne cunoaștem cât mai bine între noi”, a transmis Mihai Rusu, organizatorul taberei.

 

La prima ediție a acestui eveniment participă în jur de 30 de copii, care iau parte la diferite ateliere: de muzică, de pictură, de lucru manual, de educație financiară, dar și la un atelier pentru acordarea primului ajutor.

„Pe lângă aceste ateliere avem incluse și foarte multe jocuri de interacțiune, de cunoaștere între copii, la care vor participa, alături de copii, voluntari veniți de la Arhiepiscopia Iașilor, Asociația ASCOR”, a mai transmis Mihai Rusu.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.