Vicepreședintele CJ Suceava a fost arestat marți, 5 aprilie, de către un magistrat de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj.

Silviu-Cristinel Crețu, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore, pe 5 aprilie, de procurorii DNA, Serviciul teritorial Cluj.
Conform procurorilor DNA, la începutul lunii decembrie 2020, vicepreședinte CJ Suceava „ar fi acceptat și primit, de la administratorul unei societăți comerciale, suma de 40.000 de euro, lăsându-l să creadă că va interveni pe lângă persoanele din cadrul Consiliului Județean Suceava” care aveau atribuții de decizie în derularea contractelor de reabilitare de drumuri, „astfel încât derularea unui contract încheiat de instituție cu firma administratorului să decurgă în bune condiții” și plățile să fie făcute la timp.

„Ulterior, în perioada 16-29 martie 2022, suspectul Crețu Silviu-Cristinel, în legătură cu un alt contract de întreținere a drumurilor județene pentru care avea atribuții de verificare, i-ar fi pretins aceluiași om de afaceri o altă sumă de 40.000 de euro, pentru desfășurarea fără impedimente a contractului încheiat de firma acestuia cu Consiliul Județean Suceava”, a mai precizat DNA.

Pe 4 aprilie, lui Silviu-Cristinel Crețu i s-a organizat un „flagrant” în interiorul clădirii CJ Suceava, când „ar fi primit de la omul de afaceri, cu titlu de mită, suma de 40.000 de euro”.

One Response

 1. dalida

  trai bun la consiliul judetean Suceava. auzi flagrant cu patru jdemii de coco…dar ceilalti dinainte? si altii si mai dinainte…
  totusi, acest cretu, stim bine ca este mana dreapta a lui flutur.
  cred ca ar avea muuuuulte sa ne povesteasca.
  acum mana dreapta a gasit cazare la puscarie si boieru zburator o arde-n puf cu nadejdea in gura lichita a lui cristinel.
  pe bune ca unul e destept si boier, iar celalalt a gasit de cuviinta sa inoate in rahat, doar ca sa ii arunce boss si lui cate ceva.
  se merita?
  cand oare vom scapa de lichelismul cronic din institutii?

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.