Vineri, 27 septembrie, la Bursa Absolvenţilor potenţiali angajatori pun la bătaie aproape 300 de locuri de muncă vacante în judeţul Suceava, din care 123 în municipiul Suceava, 73 de posturi în Fălticeni, 61 în Rădăuţi şi 41 în Câmpulung Moldovenesc.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, organizatorul evenimentului, anunţă că numărul angajatorilor din judeţ care au confirmat participarea este în prezent de 56, iar din totalul ofertelor 270 solicită nivel de studii liceal şi 27 nivel de studii universitar.
Bursa Absolvenţilor începe la ora 10.00 şi se desfăşoară la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, la sediile AJOFM din Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc şi la Casa Germană din Rădăuţi.
Potrivit organiztorilor domeniile de activitate în jurul cărora se grupează majoritatea ofertelor pentru solicitanţii cu studii medii şi profesionale sunt: comerţ, restaurante şi servicii de alimentaţie, transporturi, activităţi de management şi consultanţă, fabricarea îmbrăcămintei, servicii.
Solicitanţii cu studii superioare pot aplica pentru oferte în domeniile: restaurante (ca specialist în relaţii publice); comerţ, cercetare, fabricarea îmbrăcămintei, management şi consultanţă (ca inginer); intermedieri financiare (ca economist, consultant financiar sau agent de credit).
Alături de opţiunile de angajare pe plan local, în oferta bursei se vor găsi şi joburile în străinătate, gestionate de reţeaua EURES a serviciilor publice de ocupare din Europa, aplicanţii pentru aceste posturi putând alege între ocupaţii ca: asistent medical, inginer, manager de proiect, bucătar sau măcelar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.