In aceasta dimineata au loc, in Bucuresti si judetul Ilfov, perchezitii la 9 adrese, fiind vizate 35 de firme pentru evaziune fiscala, intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax. Potrivit anchetatorilor prejudiciul este de peste patru milioane de euro.

„In aceasta dimineata, Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane desfasoara o operatiune ce vizeaza destructurarea unei retele infractionale, specializate in savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala si rambursare ilegala de T.V.A.”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Sunt efectuate 9 perchezitii pe raza Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. La activitatile desfasurate de politistii de investigarea criminalitatii economice participa si luptatori din cadrul Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale – I.G.P.R. si specialisti criminalisti”, mai mentioneaza sursa citata.

„Din investigatii a reiesit ca, in circuitul infractional sunt implicate 35 de societati comerciale romanesti, cu implicare in „activitati de media”, ai caror reprezentanti ar fi obtinut, fara drept, bani, prin rambursare ilegala a impozitelor, taxelor si contributiilor la bugetul general consolidat al statului. Activitatile infractionale s-ar fi derulat in perioada  aprilie 2012 – martie 2014. Prejudiciul estimat este de 12.300.000 de lei”, se mai arata in comunicatul Politiei Romane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.