Mai este mai puțin de o săptămână până când asociațiile de proprietari care vor să câștige 25.000 de lei pentru scop utilitar, pot să își depună înscrierile.

Primarul așteaptă și alte asociații de proprietari să se înscrie la concurs sursa suceavanews.roÎntre timp, primarul a anunțat că numai 39 din cele 100 de asociații de proprietari s-au înscris în concurs, îndemându-le pe celelalte să le urmeze exemplul.

„Așa cum știți, a început campania de curățenie a orașului „Toți pentru curățenia orașului”, între timp a și nins, nu știm exact când se termină iarna, dar noi am început prima etapă care va dura până la sfârșitul lunii, urmând ca următoarea etapă să înceapă pe 5 aprilie și să dureze trei săptămâni și va fi o etapă mai consitentă de curățenie prin cartiere, pe la asociațiile de proprietari.

Până în prezent s-au înscris la concursul de curățenie, dintre asociațiile de locatari, 39 de asociații din 100. Sigur că noi mai așteptăm, termenul limită este de 21 martie, după aceea urmând perioada de monitorizare. Acestea sunt asociațiile mari, pentru că acestea se înscriu de obicei primele, în oraș fiind și asociații de o scară”, informează edilul.

Concursul va începe la sfârșitul lunii și rămâne de văzut care vor fi cele mai curate trei asociații de proprietari care vor reuși să câștige cei 50.000 de lei puși în joc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.