Săptămâna aceasta cinefilii vor putea să vizioneze același film în două variante. „God of Egypt” vine la Cinema City în 3D (exceptional grafic și foarte bun, din punct de vedere vizual) și în versiune 2D la cinematograful Modern.

Filmul este plin de aventuri rupte din mitologia egipteană, cu Gerard Butler în unul din puținele sale roluri de personaj negativ, în cazul de față  în rolul lui Seth, zeul egiptean.

Filmul „Spotlight” se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoţilor catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnalişti a publicaţiei Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigaţia, ce a scandalizat o lume întreagă şi a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul şef de atunci al publicaţiei, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter „Robby” Robinson (Keaton) şi reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) şi Matt Carroll.

Deși este un subiect sensibil, filmul a fost întâmpinat de critici extraordinare și a fost chiar nominalizat la premiile Oscar. Filmul este disponibil la Cinema City.

Tot la Cinema City rulează de mâine și „Jane’s Got a Gun”, un film destul de interesant despre lupta pentru supraviețuire a unei femei. Natalie Portman interpretează rolul principal în acest western regizat de Gavin O’Connor. Ea este Jane Hammond, o femeie care, după ce soţul îi este ameninţat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit (Joel Edgerton) pentru a-l salva. Doar că liderul bandei (Ewan McGreggor) nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi ucide ţinta.

Desigur, restul filmelor despre care am povestit și săptămâna trecută sunt încă pe marile ecrane, motiv pentru care vă spun ce vă spun mereu: „Mergeți la un film!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.