2008 – prezent:  Timp de circa 8 ani de zile foarte mulți membri liberali de partid au ieșit înfuriați, izbind ușa de nervi, din întâlnirile și ședințele trucate desfășurate la sediul PNL Suceava. Liberali mai vechi sau mai noi, dar mai liberali decât liberalul libertin și liber (abrev. 3L), Ștefan Alexandru Băișanu, au plecat din […]

2008 – prezent:  Timp de circa 8 ani de zile foarte mulți membri liberali de partid au ieșit înfuriați, izbind ușa de nervi, din întâlnirile și ședințele trucate desfășurate la sediul PNL Suceava. Liberali mai vechi sau mai noi, dar mai liberali decât liberalul libertin și liber (abrev. 3L), Ștefan Alexandru Băișanu, au plecat din cauza mogulului Plus TV. Și, plecați au fost! Game over!

13 februarie 2015 (zi cu ghinion):  Funia-i se apropie de păr! Ștefan Alexandru Băișanu a ieșit înfuriat pe ușa PNL în timpul ședinței de constituire a Comitetului județean executiv al noului PNL.

14 februarie 2015 (ziua îndrăgostiților):  Lanț de iubire rupt! Rămân doar cele trei mari temeri ale lui Gheorghe Flutur și Ioan Balan: mass-media, serviciile secrete și semnificația zilei de 14 februarie.

după 15 februarie 2015: Cineva, totuși, trebuie să treacă și peste aceste temeri și să spună: Băișanu, game over!

 

Nota redacției: tele și viziunea mogulului ”neica-nimeni” moare până la următoarele alegeri, serviciile au produse, iar 14 februarie a trecut!

 

 

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.