Vineri, 4 aprilie, la ora 20:00, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, pe D.N. 17 pe raza comunei Pojorâta, pe sensul de deplasare municipiul Câmpulung Moldovenesc către municipiul Vatra Dornei, au observat că pe sensul opus se deplasează un autovehicul tip ATV, condus de către un bărbat care nu purta cască, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia.  

Bărbatul în cauză a observat semnalele luminoase puse în funcțiune motiv pentru care a început să fugă prin curtea unei societăți după care a abandonat autovehiculul și a luat-o la fugă spre domiciliu. Membrii echipajului de poliție au continuat urmărirea acestuia pedestru, iar după executarea somațiilor legale, persoana în cauză s-a oprit fiind imobilizată. 

Acesta a fost identificat în persoana lui C.S., de 32 ani, din comuna Pojorâta, și fiind întrebat a relatat verbal că se întorcea de la o gospodărie unde îngrijește mai multe animale. 

În urma verificărilor s-a stabilit că C.S. nu deține permis de conducere, iar vehiculului condus provine din Marea Britanie, are capacitatea cilindrică de 124 cm3 și nu a fost niciodată înregistrat sau înmatriculat în România. 

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. 

Totodată, C.S. a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 4.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.