Cunoscut pentru durabilitatea și accesibilitatea la scară largă, cimentul unul dintre cele mai populare materiale utilizate în aproape toate tipurile de construcții. În ultimii ani, interesul din ce în ce mai sporit al arhitecților, desingerilor și proprietarilor de case în ceea ce privește designurile moderne, a adus în prim plan incorporarea betonului în designul interior. 

Dacă dorești să îți reamenajezi locuința, aruncă o privire la câteva dintre principalele motive pentru care este cimentul este o alegere excelentă pentru aceasta

  • Versatilitatea

Datorită progresului tehnologiei, betonul artizanal de astăzi este mai rezistent, mai ușor și mai flexibil decât în mod tradițional. Totodată, betonul poate fi turnat în aproape orice formă, poate veni într-o varietate de culori, iar dimensiunile sunt complet personalizabil conform nevoilor și preferințele tale. Cu posibile utilizări în designul interior atât în spații rezidențiale, cât și în cele comerciale, betonul se poate potrivi stilistic aproape oriunde. 

  • Armonizarea designului interior

Dacă vrei să obții acea senzație de uniformitate și să armonizezi spațiul interior al casei tale cu peisajul urban de afară, cimenturile Archi  de la Novacolor-romania.ro sunt este perfecte pentru tine. O casă cu aspect modern, cu pereți din ciment turnat va da acea senzație de coeziune și continuitate în design. De asemenea, acest tip de material se potrivește mai ales cu podelele de lux din vinil și creează cadrul ideal pentru a amplasa piese de mobilier vintage. 

  • Estetica deosebită

Chiar dacă cimentul este considerat un material dur, acesta îi va conferi casei tale acel aer de autenticitate pe care un design din piatră sau marmură artificială nu le pot crea. Îmbinările precise și măiestria folosită pentru a crea fiecare piesă sunt evidente. Un perete decorat astfel va aduce o atmosferă luxuriantă, însă subtilă, casei tale. În plus, multitudinea de culori, finisaje și texturi disponibile îți lasă mult spațiu pentru a-ți pune creativitatea în joc.

  • Calitatea inconfundabilă

Pe lângă faptul că este un material extrem de elegant și versatil, rezistența cimentului îl diferențiază de celelalte materiale de construcție. Totodată, noile tipuri de cimenturi au o rezistență sporită la pete și umiditate (făcându-le potrivite pentru camere precum bucătării și băi), iar întreținerea lor este ușoară. Nu în ultimul rând, betonul este un material durabil, ecologic, de care te poți bucura pentru mai mult timp și într-un mod prietenos cu mediul.

Așadar, cimentul vine la pachet cu o mulțime de avantaje și este o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o estetică naturală, modernă și foarte atractivă în spațiul lor de locuit.

 

Sursă foto: pinterest.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.