Un tânăr de 20 de ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea autoturismul duminică, 21 septembrie, pe un drum comunal neclasificat din localitatea Vicovu de Jos, pe un sector de drum în pantă și curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un localnic de 24 ani, care circula din sens opus.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a două pasagere, de 17 şi respectiv de 15 ani, ambele din localitate, aflate în autoturismul condus de bărbatul de 24 de ani.

Conducătorul auto de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorului auto de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.