Fast Despatch Logistics LTD, una dintre cele mai mari companii de curierat din Marea Britanie, recruteză şoferi din județul Suceava şi nu numai. Anunțul, unul serios și bazat pe vasta experiență care îi garantează firmei credibilitatea, vine în întâmpinarea sucevenilor care își doresc un loc de muncă bine plătit și stabil.

Firma de curierat din Marea Britanie are peste 1600 șoferi activi și se extinde în continuare.

„ Ne extindem și avem nevoie de oameni cu dorință de dezvoltare, orientați către rezultate, gata să se alăture uneia dintre cele mai mari retele de soferi din UK.  Avem o flotă de peste 3000 mașini, nici una mai veche de 2 ani, iar cei care citesc anunțul acesta trebuie să știe că firma se ocupă cu livratul coletelor, în principal până în 25kg, către clienți.  Argumentele cu care îi convingem pe cei care își doresc un loc de muncă se bazează pe fapte pentru că știm că, din păcate, încă mai există firme care transmit informații false și îi ademenesc pe oameni”, a declarat Andrei C., manager Resurse Umane în cadrul firmei.

Tot el a prezentat și oferta reală pentru sucevenii interesați de acest loc de muncă, menționând că acestora li se va oferi cazarea gratuită, iar transportul le va fi decontat la sfârșitul contractului inițial de 8 săptămâni, contract  care se poate prelungi în funcție de opțiunea angajatului.

„ Condiția este ca cei dornici să aibă peste 21 de ani și minim doi ani de la obținerea permisului. Firmă le oferă un salariu de 400 de lire sterline pe SĂPTĂMÂNĂ, ceea ce poate fi destul de convenabil pentru un sucevean și nu numai, dacă ar fi să ne gândim la salariul minim pe economie, pe lună, din România. Și mai important de atât este faptul că noi nu îi tratăm pe oameni ca pe simpli necunoscuți, ci le oferim consultanță, le răspundem întrebărilor și încercăm să găsim împreună soluții astfel încât să ajungă în condiții bune și să fie mulțumiți la momentul plecării”, a mai spus managerul Andrei C.

Tot el a adăugat și faptul că acesta este un job dinamic, flexibil și cu beneficii care nu se găsesc peste tot.

„ Nu întâmplător  ne aleg cele mai mari branduri internaționale. Noi ne  ținem promisiunile, iar cel mai bine ne recomandă oamenii care au lucrat cu noi. Ei ne sunt cea mai reală carte de vizită și ne bucurăm că nu i-am dezamăgit”, a declarat Andrei C.

Trebuie spus și că ziua de muncă este programată la 9 ore, iar cei interesați de acest loc de muncă pot obține detalii pe adresa oficială de Facebook „ Fast Despatch România”, precum și la numerele de telefon: +40726290048, 40727371777.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.