Adrian Gârmacea, proprietrul companiilor Barrier și Electric Plus, este primul antreprenor băcăuan care se alătura campaniei „România vrea autostrazi #șîeu” lansată de avocatul și omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

Pe 15 martie, de la ora 15,00, timp de 15 minute, va fi suspendată activitatea celor 41 de magazine Orange ale Electric Plus, dar și activitatea în sediul Barrier și în cele 35 de francize sub acest brand din întreaga țară. Peste 700 de persoane, se vor alătura acestei campanii.

„Ne dorim o regiune dezvoltată într-o țară dezvoltată – spune Adrian Gârmacea. Nu vrem să fim, așa, într-un no man’s land, ci să fim legați de restul țării, de Transilvania și de Muntenia. Principala problemă cu care ne confruntăm în business e legată și de absența unei infrastructuri care să permită transportul rapid al mărfurilor. În opinia mea, trei autostrăzi, Oradea-Cluj Napoca-Brașov-București, Arad-Sibiu-București-Constanța și București-Suceava, ar rezolva marile probleme de infrastructură rutieră din România. Decizia am luat-o în semn de solidaritate cu antreprenorul Stefan Mandachi, care va sista pe 15 martie activitatea la compania sa si va inaugura primul kilometru de autostradă construit din resurse proprii, ca o reacție la dezinteresul autorităților față de dezvoltarea infrastructurii rutiere”, a declarat Adrian Gârmancea pentru Bacăul economic.

Precizăm că inițiativei i s-au alăturat mai multe companii și oameni de afaceri din țară. Ștefan Mandachi a tipărit trei milioane de afișe cu mesajul „România vrea autostrăzi”.Fiecare susținător al demersului este încurajat să provoace alte trei persoane care să se alăture manifestului, de la companii mari, la oameni de afaceri sau angajați. Suceveanul i-a provocat în mod direct pe Ion Țiriac, pe George Becali și pe Viorel Cataramă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.