In cursul zilei de ieri 21 ian a.c s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 1262 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea: la Spitalul Județean Suceava – 574, la Spitalul Municipal Rădăuti – 194, la Spitalul Municipal Fălticeni – 114, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 146, la Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 120, iar la Spitalul Orășenesc Siret – 114.

Cu echipa mobilă de vaccinare în perioada 18-22.ian a.c. s-a efectuat un număr de 432 vaccinari anti Sars-Cov2 la beneficiarii din Centrele de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, Zvoriștea  și Costâna.

Până în momentul de față, în total, în  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 8583 persoane.

Pentru data de  22 ianuarie a.c. în  Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au inscris 986 persoane in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2

Menţionăm că în judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare ( Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret și Sala de sport Vatra Dornei), şi o capacitate zilnică de vaccinare de 420 persoane cu prima doză şi cu rapel.

In judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars_Cov2 un număr de 7.453 persoane. Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurul centru de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cel de la Sala de sport din Vatra Dornei.

Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.