Pub-ul boem La Fierărie din municipiul Suceava împlineşte cinci ani de existenţă.

“Vino sâmbătă, 27 iulie, de la ora 21.00, să urezi <<La multi ani Fierăriei>>, cel mai BOEM PUB de 5 ani încoace! Te așteptăm alături de noi în Talcioc Cultural să cântăm, să ne bucurăm și să ne amintim cele mai frumoase momente petrecute în Fierărie. Te așteptăm cu cadouri, dar şi noi vom avea cadouri muzicale pentru toți cei care vor dori să petreacă alături de noi. Vom putea dansa și cânta alături de Emeric IMRE, Adrian BEZNA, Trupa ICARUS, Ioan MATEICIUC, Marius ALUNCĂRIŢEI şi Teodora BOTEZ, precum şi alţi prieteni ai Fierăriei care doresc să ne ureze LA MULŢI ANI!”, anunța organizatorii.

Potrivit acestora, intrarea la eveniment este liberă pe baza unui SMS trimis la 0720 208 962, cu textul „JUBILEU Nume și Prenumele tău”.

Petrecerea continuă, de la ora 22.00, la pub boem La Fierărie. “Dacă ai chef de petrecut, de dansat, de chefuit, de râs și dacă vrei să zici personal La Mulţi Ani de Jubileul de 5 Ani La Fierărie PUB BOEM, te așteptăm cu mare bucurie și căldură să mănânci din TORTUL nostru tipic fierăresc și să cinstești cu SHOT-URI din partea casei. Dacă vrei să te răcorești am pregătit SALATA DE FRUCTE și multă bere rece! DJ Vlad se va asigura că vei dansa până se crapă de ziuă, alături de prietenii din Fierărie. Așteptăm cu drag pe oricine dorește să ne fie alături!”, transmit organizatorii.

Rezervări se pot face la numărul de telefon la 0755 222 880.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.