Dacă îți dorești să te poți bucura mereu de activitatea ta preferată, pariatul în cazino, este foarte important să nu fie afectat bugetul tău și să ai grijă ca pariatul să nu dăuneze finanțelor care ar putea fi folosite pentru obligații, facturi sau alte necesități familiale. Tocmai pentru a te ajuta să îți gestionezi bine bugetul pe care îl investești la cazino, îți vom oferi 5 recomandări de aplicații mobile.

 

1.   You Need A Budget

 

You Need A Budget este o aplicație ce poate fi folosită atât pe Android, dar și pe iOS și este compatibilă cu majoritatea device-urilor mobile cum ar fi tabletele. Când ai nevoie să gestionezi foarte multe cheltuieli și bugete care sunt împărțite în conturi bancare, diferite carduri de debit sau credit și alte surse de venit, să iei o decizie ca să joci pentru un bonus fără depunere poate fi destul de dificilă.

Cu ajutorul aplicației vei putea să setezi bugetele care pot fi cheltuite pentru fiecare categorie de servicii sau produse. Poți seta bugete pentru activități de relaxare și să monitorizezi activitatea ta financiară. Mai mult decât atât, aplicația are și câteva metode prin care poți să economisești până la 1000 RON chiar din prima lună. Aplicația este gratuită pentru telefon.

 

2.   Level Money

 

Level Money este o aplicație de gestiune a cheltuielilor ce iese puțin din standardele normale și este posibil să se potrivească foarte bine pentru unele obiceiuri financiare pe care jucătorii le au. Așa cum a fost poreclită, Level Money este un GPS al finanțelor utilizatorului. În Level Money poți seta limite de cheltuieli, iar uneltele pe care le pune la dispoziție te ajută să ții evidența acestora și să gestioneze obiceiurile de cheltuieli pe care tu le ai în calitate de jucător.

Vei putea să îți verifici telefonul oricând și în fiecare minut pentru a vedea câți bani se mai află în conturile tale și cât de aproape ești de limitele de cheltuieli pe care le-ai setat. Astfel, vei putea să îți dai seama care este comportamentul tău financiar pentru a putea înțelege câți bani să investești la cazino. Dacă vei vedea obiceiurile care dăunează finanțelor tale, vei putea să le corectezi și să începi să economisești bani.

 

3.   Wally

 

Wally este un nume mai mult decât potrivit pentru o aplicație de management a banilor. Este un diminutiv de la Wallet care înseamnă portofel. Wally este o aplicație foarte îndrăgită de comunitatea utilizatorilor și pe bună dreptate. Aplicația a reușit să obțină locul 1 în topul aplicațiilor financiare din 22 de țări din lume, ba chiar a fost menționată și în Forbes ca fiind în top 10 start-ups.

Wally îți oferă libertatea de a putea avea o privire de ansamblu asupra fiecărui bănuț pe care îl deții. Poți lega toate conturile și cardurile la Wally pentru a putea urmări ușor fiecare tranzacție din fiecare zi. Fiecare sumă de bani cheltuită sau economisită este stocată în aplicație, iar dacă tragi concluzii regulate, cum ar fi o dată pe săptămână, vei putea să îți dai seama câți bani ai cheltuit și cât de corect.

La început, Wally era disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone, dar mai nou, a apărut și o variantă nouă Wally+ pentru cei care preferă Android. Ambele versiuni sunt 100% gratuite.

 

4.   Mint.com

 

Probabil ai mai auzit de Mint.com pentru că produsul există deja de mult timp pe piață, dar în principiu era doar o unealtă de administrare a bugetului online. Acum este una dintre cele mai populare aplicații folosită pe tot globul. Mint.com oferă un avantaj față de alte aplicații datorită compatibilității cu foarte multe bănci de pe suprafața globului și cu alte entități care gestionează finanțe.

Deci, este foarte probabil că indiferent de sursele tale de venit sau modul de gestiune, vei putea folosi Mint pentru a-ți gestiona banii. Setează bugete lunare și activează notificările care te avertizează în momentul în care atingi limitele. Fă ajustări și devino un cheltuitor mai bun. Mint este disponibil atât pe iOS cât și pe Android.

6.   Mvelopes

 

Mvelopes a fost soluția pentru foarte mulți jucători și utilizatori care se aflau deja în datorie în momentul în care au început să o folosească. Un total de aproximativ 1 miliard de dolari în datorii au fost plătite de către utilizatori de când folosesc aplicația. Începând de la jocuri de cazino și până la fiecare gustare de mic dejun sunt cheltuieli ce vor putea fi gestionate din Mvelopes, partea și mai bună fiind că tranzacțiile nu vor fi pierdute niciodată.

La Mvelopes vor putea fi conectate până la 4 conturi bancare și vor putea fi create 25 de plicuri de cheltuieli care sunt cele mai importante unelte de gestiune din Mvelopes care sunt de foarte mare ajutor în monitorizarea fiecărui bănuț cheltuit.

 

În încheiere

 

Aplicațiile prezentate mai sus au fost special create pentru gestionarea tuturor cheltuielilor realizate de utilizator. Fiecare cont poate fi adăugat în aplicație și majoritatea vor putea menține o bază de date cu fiecare cheltuială realizată de utilizator. Dacă aveai nevoie să nu mai investești atât de mulți bani la cazino sau ai nevoie de ajutor pentru că nu știi de ce se cheltuie foarte mulți bani necontrolat, una dintre aplicații va rezolva această problemă.

De cele mai multe ori, când vorbim despre cheltuieli necontrolate din cazino, acestea apar datorită numărului mare de oferte de bonus fără depunere sau cu depunere. Data viitoare când simți că ai dat prea mulți bani pe un produs sau serviciu, nu uita că ai acest articol care te poate ajuta.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.