Ziua Mamei se apropie cu pași rapizi și suntem din nou în căutare de cadouri inedite prin care să ne arătăm aprecierea față de femeia care ne-a crescut și ne-a oferit iubire necondiționată. Dacă atunci când eram mici, mamele noastre se emoționau puternic și erau extrem de fericite atunci când primeau o felicitare realizată de noi, completată de un frumos cântec dedicat ei, acum anii au trecut și, chiar dacă ele s-ar mulțumi tot cu o scrisoare și o îmbrățișare, noi ne dorim să le oferim mai mult. 

Și cum nu este deloc ușor să găsești cadoul perfect pentru nicio femeie, nici în cazul darului pentru mama ta, lucrurile nu sunt mai simple.

Bijuterii

Bijuteriile vor fi mereu un cadou apreciat de femei, inclusiv de mama ta. Așadar, o variantă este să îi oferi în dar un inel aur pe care îi poți grava, pe interior, un mesaj frumos din partea ta. Acest mic detaliu îi va aminti că o iubești și că vei fi mereu alături de ea, indiferent de distanța care vă desparte sau problemele care vor apărea în viitor. 

De asemenea, o altă idee sunt micile pandantive, care, la fel ca inelele, pot fi gravate. Acest cadou îl poți completa cu un lanț fin de aur sau argint, în funcție de materialul medalionului. Îți garantăm că orice vei alege, bijuteria va fi purtată zilnic de mama ta. 

O trusă completă de îngrijire personală

Cu cât înaintează în vârstă, mamele nu mai sunt atât de interesate să-și cumpere cele mai recente produse cosmetice, fiind mereu atente la nevoile celor din jurul lor. Așadar, ai posibilitatea să o surprinzi fix cu o astfel de trusă, care să conțină o cremă cu hidratare intensă, demachiant, apă micelară, o loțiune de corp pe bază de lavandă, o cremă de duș și chiar și o lumânare parfumată. Sunt lucruri mici, dar care vor fi apreciate și folosite.

Cărți

Cărțile fac parte din categoria cadourilor perfecte, indiferent de vârstă. Fiind vorba de mama ta, lucrurile vor fi și mai simple pentru tine pentru că îi cunoști gusturile în materie de literatură. Poți alege biografii ale unor mari personalități din diferite domenii, poți cumpăra cele mai recente apariții ale autorilor români sau, dacă este pasionată de gastronomie, îi poți comanda chiar cărți scrise de bucătari celebri. 

Eșarfă sau șal

Eșarfa nu se va demoda niciodată și va fi mereu printre piesele vestimentare preferate de mame. Optează pentru modele elegante și fine, din materiale delicate precum satinul sau mătasea. Indiferent că le va purta la gât sau le va agăța de mânerul genții, acestea îi vor aminti de tine la fiecare pas.

Un album fotografic

O idee specială, dar care va crea un val de emoții de nedescris este realizarea unui album fotografic. Îl poți comanda sau, dacă vrei un cadou care să aibă un impact mai puternic, îl poți realiza chiar tu acasă. Cumpără o agendă cu coli albe și apoi lipește pozele cu voi doi. De asemenea, ai posibilitatea să-i scrii pe fiecare pagină un mesaj prin care să-i mulțumești pentru toți anii în care a fost alături de tine. Mai mult, dacă ai deja copii, poți integra în paginile albumului fotografii cu mama ta și nepoții. Ai grijă să cumperi un jurnal rezistent pentru că suntem convinși că se va uita zilnic pe el. 

În plus, o poți surprinde cu una dintre prăjiturile ei preferate, făcută chiar de tine, sau cu o ieșire la munte pentru câteva zile. Cu siguranță va fi o surpriză pe care și-o va aminti pentru toată viața. 

 

Sursă foto: Shutterstock

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.