Găsirea unui cadou potrivit pentru colegii de la locul de muncă nu este chiar atât de ușor pe cât ai putea crede. Îți petreci 8-9 ore pe zi, cinci zile din șapte, în preajma lor la serviciu și relația cu unii dintre ei s-a transformat, probabil, într-o frumoasă amiciție.

Oferirea unui cadou este un lucru minunat mai ales dacă reacția persoanei care îl primește este pe măsura așteptărilor tale. Așadar, pentru a nu greși, este important să te gândești cu multă atenție la felul de a fi al persoanei la care urmează să ajungă darul. Pregătește-i o surpriză care să o impresioneze! De obicei, cele mai inedite cadouri sunt cele atipice, la care nimeni nu se așteaptă în mod normal.

Iată ce îi poți da colegului/colegei de muncă în dar:

 

  • Obiecte sau lucruri făcute manual

 

Oricine apreciază lucrurile făcute manual. În funcție de cine va primi cadoul, ai nenumărate variante să alegi ceva cu totul deosebit, lucrat cu mult talent și îndemânare de cei pasionați de artă și pricepuți în ale meșteritului. Îți poți surprinde colegul/colega cu diverse decorațiuni handmade pentru casă, de exemplu. Sau cu accesorii vestimentare handmade, originale. Orice obiect handmade va aduce zâmbetul pe buze persoanei care îl primește.

 

  • Un ziar sau o revistă apărut/ă exact la data în care s-a născut

 

La așa ceva chiar că nu se va aștepta nimeni. Sigur găsești pe site-urile de anunțuri online o publicație apărută exact în anul și în ziua care persoana care va primi cadoul s-a născut. Această variantă de dar este una cu totul deosebită și va fi, cu siguranță, apreciată.

 

  • Ceva nostalgic care să-i aducă aminte de copilărie

 

Lucrurile care stârnesc melancolia copilăriei sunt apreciate de orice gen de persoană. Poate fi o jucărie (o păpușă, o mașinuță etc.) cum erau pe timpul copilăriei colegului/colegei, un borcan cu dulceață făcută în casă cum găsea doar la bunici sau un set de dvd-uri cu desenele ori filmele vremurilor trecute.

 

  • O carte specială

 

Cărțile pot părea cadouri banale, dar nimic nu este mai potrivit de primit în dar ca o carte în care te poți lăsa pradă poveștilor uimitoare și lumilor neștiute încă. Dacă nu ai idee despre ce tipuri de cărți preferă, oferă-i ceva clasic, ceva măreț, ceva ce își va găsi mereu locul într-o bibliotecă. Nu-ți face griji că există posibilitatea să mai fi citit acea carte, dacă opera este grandioasă, o va reciti la nesfârșit cu același entuziasm ca prima data. Până la urmă, nu poți avea niciodată prea multe cărți în bibliotecă, așa că orice carte va fi mereu bine primită.

 

  • Un copăcel bonsai în ghiveci

 

O plantă vie își găsește locul în orice circumstanță. Iar copacii bonsai sunt potriviți de dat în dar nu doar femeilor, dar și unui bărbat. Simbolistica unui copac în miniatură este impresionantă, iar frumusețea și eleganța acestei plante sunt garanția unui cadou perfect pentru oricine.

Acestea sunt doar câteva dintre multele variante de cadouri pe care le poți oferi colegilor de muncă, dar nu numai lor. Sunt diferite pentru că au o însemnătate aparte și au acel ceva distinct ce merge direct la inima oricărui om.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.