Imediat dupa absolvirea claselor de liceu, tinerele incearca sa intre pe piata muncii, mai ales daca nu reusesc, dintr-un motiv sau altul, sa intre la facultate. Din dorinta de a nu mai cere bani parintilor, acestea se gandesc sa practice orice meserie care le aduce nu doar castiguri imediate, ci si sume impresionante de bani, cu ajutorul carora sa-si poata permite sa plateasca diferite cheltuieli – chirie, transport, shopping, excursii in strainatate si nu numai. 

Societatea de astazi este una moderna, asa ca solutiile pe care sucevencele le-au gasit pentru atingerea acestui obiectiv sunt in acest sens. De exemplu, fetele au ales un job in mediul online, spatiul virtual fiind la indemana in orice situatie. Daca esti interesata de o astfel de abordare a problemei, atunci intra pe site si incearca sa vezi daca meseria ti se potriveste si care sunt atuurile de care ai nevoie pentru a castiga venituri mari, luna de luna.

 

Iata alte 5 moduri in care fetele au ales sa obtina bani

 

  1. Una dintre meseriile cele mai banoase si care promite castiguri bune, chiar daca salariile sunt mici, este cea de chelnerita. Multe sucevence au preferat sa se angajeze si sa obtina bacsisuri bune in diferite baruri si restaurante locale. Indiferent de specificul liceului terminat, domnisoarele nu au avut niciun fel de impediment in a se angaja in acest domeniu. Ele au recunoscut, insa, ca munca este foarte grea, dar ca se castiga destul de bine.

2. Alte proaspete absolvente ale liceelor din Suceava au preferat un job mai exotic pentru a obtine sume mai mari de bani. Fetele pasionate de dans s-au putut angaja la cluburile de noapte din oras. Intr-adevar, aceasta meserie nu este deloc una usoara, dar programul de lucru este avantajos, veniturile sunt bune si foarte bune. Unele dintre tinere au recunoscut faptul ca striptease-ul este mai banos decat orice alt tip de dans, dar ca putine accepta sa-l practice de la inceput.

3. Sucevencele au marturisit ca mai castiga bani scotand la plimbare cainii persoanelor foarte ocupate. Munca nu este deloc grea, spun ele, doar ca veniturile mici ii demoralizeaza pe multi. Mai degraba este vorba despre castigarea unor banuti de buzunar.

4. O alta modalitate preferata pentru a castiga banii necesari traiului cotidian a devenit realizarea produselor handmade, extrem de populare in ultima vreme. Fetele au observat ca exista o cerere tot mai mare, asa ca au inceput sa le creeze in timpul liber petrecut acasa. Cele mai vandute obiecte facute de mainile lor au fost cele traditionale: oale, stergare, ii, fulare si caciuli, dar si bijuteriile handmade sau tricourile pictate.

5. Intretinerea copiilor la petreceri a devenit o alta solutie de a castiga bani dupa terminarea liceului. Fetele isi realizeaza propria trupa de artiste amatoare si defileaza in fata copiilor imbracate in zane, ursitoare, printese din povesti sau se deghizeaza in eroi celebri. Sumele de bani primite sunt foarte bune, iar timpul de lucru nu este mare, de regula, 2 ore de petrecere. 

In concluzie, tinerele din Suceava prefera sa munceasca si sa nu stea acasa pe banii parintilor. Exista numeroase idei de job-uri care pot fi facute fie din confortul locuintei, fie de la sediul unie companii, dar care pun la dispozitie facilitati si un program flexibil. Indiferent de tipul de job pe care il accepta, fetele marturisesc ca sunt fericite ca obtin un venit constant si au certitudinea ca vor avea un viitor prin munca. 

 

surse foto:

unsplash.com

shutterstock.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.