Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat în conferința săptămânală de presă de miercuri, 5 august, că în oraș sunt 50 de cazuri active de coronavirus, adică 50 de oameni infectați cu acest virus.

Primarul a subliniat că nu este vorba despre un focar în municipiul reședință de județ, ci despre cazuri dispersate care au tot apărut pe parcursul zilelor.

„Numărul de cazuri a crescut întrucât sunt acele solicitări individuale din partea celor care pleacă în vacanțe. Asta nu înseamnă că nu suntem vigilenți în continuare!”, a declarat primarul Ion Lungu.

Acesta a adăugat că pentru a preveni răspândirea noului coronavirus în spațiile comerciale din subordinea Primăriei Suceava, a purtat discuții cu administratorul piețelor și cu reprezentanții Poliției  Locale în vederea respectării regulilor sanitare, atât în piețele dein oraș, cât și în Bazarul din Lunca Sucevei.

„Îi rog pe suceveni să fie prudenți și să poarte masca chiar și în spații deschise, mai ales în cele aglomerate”, a subliniat Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.