Timp de 2 zile, sâmbătă, 17 mai, și duminică, 18 mai 2014, iubitorii de animale sunt invitaţi în parcarea Shopping City Suceava, unde pot admira cele mai deosebite exemplare de câini în cadrul unui concurs de frumusețe și aptitudini, respectiv Expoziţia chinologică „Cupa Bucovina 2014”.

La concurs sunt așteptaţi să concureze peste 500 de câini din aproximativ 50 de rase, care vor fi evaluaţi de un corp de arbitri internaţionali din România şi Republica Moldova.

La expoziția chinologică, iubitorii de animale au ocazia să cumpere pentru prietenii lor necuvântători accesorii, cosmetice și hrană de la standurile special amenajate. De altfel, copiii vor participa la ateliere educative de creație, în cadrul cărora vor putea confecționa din obiecte art craft accesorii pentru căței și vor învăța numeroase lucruri despre îngrijirea cățeilor de rasă prezenți în expoziție.

Pe parcursul celor două zile, spectatorii sunt așteptați și la „Târgul de produse tradiționale”, unde se vor prezenta produse tradiţionale din carne, brânzeturi, dar şi miere şi produse apicole, prăjituri de casă, gemuri, dulciuri ungureşti, fructe şi multe alte produse. În plus, la eveniment vor fi prezenți și meşteri populari cu produse artizanale, iar în parcarea Shopping City Suceava vor fi amenajate tarabe cu alimente, dulciuri şi băuturi răcoritoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.