Ștefan Alexandru Băișanu, președintele ALDE Suceava, nu renunță la candidatura sa pentru Primăria Suceava, iar mai mult decât atât, acesta a început deja să se impună pe scena politică a județului.

Alexandru Băișanu a susținut prima conferință de presă, în calitate de președinte ALDE„Mă simt deosebit de onorat că, al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, m-a sprijinit și mi-a oferit posibilitatea de a conduce filiala de la Suceava. Dacă până acum am vorbit de onoare, de acum va trebui să vorbim despre onoare, muncă și respect față de cei cărora le vom cere votul. Evident, în schimbul acestui vot trebuie să le oferim respect, cinste, corectitudine și muncă. Intrarea mea în acest partid se datorează faptului că am vrut să urmez în continuare, calea liberală. Aveam de ales dintre a candida independent și de a candida la Primăria municipiului Suceava din partea unui partid. Un partid îți oferă șansa și posibilitatea de a nu fi singur și nereprezentat în secțiile de vot. Atunci când ești independent, riști să fii furat. Am mai trecut printr-o etapă de genul acesta în 2012, când la ora 1 noaptea eram primar, iar la 3 dimineața nu mai eram. Trebuie să subliniez și faptul că, 52 de organizații din PNL, au ales să ni se alăture acestui proiect”, a declarat Băișanu.

 

Aldea, candidat ALDE la Primăria municipiului Fălticeni

Gheorghe Aldea, cel care a fost dat la o parte de către PNL, din cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Fălticeni, a declarat că nici până astăzi nu a înțeles de ce a fost înlocuit cu preotul fălticenean.

„Am fost înlocuit cu un «părinte» să zicem așa. Am două săptămâni de când mă întreb de ce s-a întâmplat asta, dar Dumnezeu încă nu mi-a răspuns, probabil domnul Flutur este mai în măsură să răspundă la această întrebare. Îmi propun să câștig această primărie și consider că experiența mea, mă va ajuta.”

Trebuie amintit faptul că, fostul deputat Petru Tărniceru va candida din partea ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Petru Tărniceru a avut un mandat de deputat din partea PSD în perioada 2004 – 2008.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.