În perioada 10-12 aprilie, 356 de poliţişti rutieri, judiciarişti de ordine publică şi din structurile de investigare a fraudelor, împreună cu 24 ofiţeri şi agenţi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava, au desfăşurat acţiuni şi controale, în vederea respectării legalităţii în domeniul actelor de comerţ, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii cu violenţă şi a infracţionalităţii contra patrimoniului şi pentru siguranţa traficului rutier.

Au fost controlaţi 219 agenţi economici şi au fost verificate 544 de vehicule. În cadrul activităţilor de control, au fost constatate 56 de infracţiuni. Dintre acestea, 6 sunt infracţiuni de evaziune fiscală. În cadrul dosarelor penale întocmite de poliţişti în urma controalelor sunt cercetate 44 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate în total 724 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare de 210.368 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 12.000 lei.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, impunerea şi menţinerea unui climat de siguranţă publică fiind o prioritate a Poliţiei Române”, se arată în comunicatul IPJ.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.