Partidul Verde filiala judeţeană Suceava, speră că austriecii de la Holzindustrie Schweighofer vor realiza în ceasul al 18-lea ce dezastru au lăsat în pădurile României în cei aproximativ 10 de exploatare a lemnului şi vor trece la împădurirea munţilor golaşi.

”În tot judeţul Suceava, de exemplu, se vede amprenta celor de la Holz. Pădurea din Adâncata a rămas istorie, cea din zona Ilişeşti se subţiează, iar din zona Putnei zilnic pleacă zeci de tiruri şi tot aşa putem oferi nenumărate exemple”, sustin cei din Partidul Verde Suceava.

Totodata, verzii suceveni au declarat ca vor urmari daca Holzindustrie Schweighofer are tendinţa de împădurire, sau un plan de împădurire, iar dacă nu, vor  face toate demersurile legale pentru a-i obliga să planteze copăcei.

De asemenea, Partidul Verde filiala judeţeană Suceava, consideră că amenda primită de organizatorii mitingului din Braşov de săptămâna trecută, împotriva defrişării pădurilor, este una abuzivă, iar prin acest lucru se urmăreşte destabilizarea societăţii civile şi în special a celei active.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.