Primăria comunei Todirești oferă gratuit și invită câte 30 de copii, în fiecare sâmbătă și duminică, la „Iazul cu 5 căsuțe”, pentru recreere și distracție, alături de clovnul Bobo.

Pentru că ne gândim și la cei mici, ne-am decis să le facem sfârșiturile de săptămână mult mai frumoase. Astfel, până pe 1 octombrie, în fiecare weekend, așteptăm copiii să petreacă momente pline haz și voie bună, alături de clovnul Bobo. În fiecare sâmbătă și duminică Primăria Todirești asigură accesul gratuit a câte 30 de copii, de aceea ar fi de preferat ca cei care participă sâmbăta, să nu participe și duminica, astfel, dându-se șansa și altor copii din comună să se poată bucura de momente deosebite de distracție”, a declarat Vasile Avram, primarul comunei Todirești.

Clovnul Bobo va fi alături de copiii din Todirești în fiecare sâmbătă, între orele 17:00 și 19:00, și în fiecare duminică, între orele 15:00 și 17:00. Cei care doresc să participe la aceste evenimente dar nu prind loc gratuit, o pot face contra sumei de 10 lei.