Sâmbătă, polițiști din cadrul Serviciilor de investigaţii criminale, investigarea fraudelor, ordine publică, rutier, arme, explozivi, substanţe periculoase și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu lucrători de jandarmi, ai Biroului pentru Străini Suceava şi ai Direcției Sanitar Veterinare Suceava, au executat o acţiune cu efective mărite pe raza oraşului Vicovu de Sus, având ca scop prevenirea faptelor antisociale în contextul desfăşurării târgului organizat la nivel local dar şi identificarea celor care încalcă legislaţia.

Pe parcursul a 6 ore au fost organizate 5 filtre rutiere prin care s-au controlat peste 300 de vehicule, în special cele de transport persoane şi marfă. În urma activităţilor întreprinse au fost constatate 2 infracţiuni, pentru care s-au întocmit dosare de cercetare penală. Pe de altă parte, au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 24.840 lei.
Din târgul organizat au fost confiscate bunuri în valoare de 2.442 lei.
În cadrul activităţilor pe linie rutieră au fost reţinute 5 permise şi a fost retras un certificat de înmatriculare.Totodată, au fost depistate comercializând diverse produse, în Piaţa agroalimentară Vicovu de Sus, două persoane din Ucraina, acestea fiind sancţionate de poliţişti cu 1.000 lei. Totodată, având în vedere faptul că acestea nu au respectat scopul pentru care au obţinut viza, au fost conduse la sediul Biroului pentru Străini Suceava, unde le-au fost revocate vizele, fiindu-le emise decizii de returnare de pe teritoriul României.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.