Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit ascunse în locaşuri special amenajate în rezervorul şi în portierele spate ale unui autoturism, 650 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

„Azi dimineaţă s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Andrei I., de 22 de ani, domiciliat în municipiul Fălticeni, conducând un autoturism marca “Audi”, înmatriculat în Bulgaria. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii”, au declarat polițiștii de frontieră.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă într-un locaş special amenajat în rezervor şi în portierele spate ale autoturismului, cantitatea de 650 de pachete cu ţigări, marca “Fest”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 793 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional de către lucrătorii vamali, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

„Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ţigările şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, autoturismul, estimat la 6.600 de lei, a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali, deoarece avea confecţionate locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor”, a precizat aceeași sursă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.