Marți, 2 februarie 2016, între orele 18.00-04.00, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu sprijiniţi de lucrători de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ.

Polițiștii suceveni au aplicat, cu această ocazie, 66 de sancţiuni în valoare de 18.195 lei şi au constatat 13 infracţiuni, din care: șase pentru alcoolemie, șase pentru conducere fără PC/încredințare auto şi una pentru furt auto. Șase permise de conducere au fost reținute, din care: trei pentru alcool şi trei pentru altele, un certificat de înmatriculare a fost reținut, iar 233 conducători auto au fost testați cu etilotestul.
Pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, a fost depistat un bărbat de 47 ani, din oraşul Salcea, care în urma testării cu aparatul etilotest a avut o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool. Un alt bărbat, în vârstă de 57 ani, din comuna Şaru Dornei, a fost depistat conducând pe drumul comunal 82 Sarisoru Mare, din com. Saru Dornei, având o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe raza comunei Berchişeşti a fost depistat un tânăr de 38 ani, care a condus auto pe raza comunei, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.