În zilele de 28/29 ianuarie 2016, poliția municipiului Suceava, a organizat și desfăşurat o acțiune în sistem integrat pe raza de competență, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea faptelor de furt, a actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Astfel, în cadrul acestei ample acțiuni au fost verificate 69 unităţi comerciale și obiective asigurate cu pază, au fost aplicate 67 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.110 lei, au fost confiscate bunuri in valoare de 1.700 lei. În cadrul aceleiaşi acţiuni au fost reţinute patru permise de conducere şi retrase 5cinci certificate de înmatriculare.

Un exemplu elocvent este cazul unei femei de 51 de ani, din municipiul Suceava,  identificată de polițiști în zona Orizont din localitate, care comercializa 53 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană fără documente legale. Femeia a fost sancţionată, conform legii, iar țigările în valoare de 530 lei au fost confiscate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.