Deputatul Alexandru Băişanu a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută la biroul său parlamentar, că demisionează din PNL.

„Am decis ca astăzi, 25 februarie să îmi dau demisia din PNL” așa și-a început deputatul Alexandru Ștefan Băișanu conferința de presă.  Fostul liberal a precizat că s-a înscris în PNL pentru a urma un model: cel al primului ministru din perioada 2004-2008, Călin Popescu Tăricenu.

Băişanu a afirmat  că a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava “după ce Flutur, Lungu, Orest Onofrei şi gaşca lor au trădat partidul”, iar cei trei nu au reprezentat nicio clipă un model pentru el.

Fostul lider liberal îl consideră pe Crin Antonescu vinovat de distrugerea PNL, pe care “l-a trimis în braţele PDL”.

Alexandru Băișanu a afirmat că Vasile Blaga i-a transmis să stea acasă, adică în PNL și să sprijine partidul.

Deputatul de Suceava a spus că președinele Gheorghe Flutur , secretarul general Ilie Bolojan și Ion Lungu au venit la biroul său și i-au cerut susținerea în schimbul unui post de deputat pe Colegiul 1.

La final Baișanu a concluzionat că președintele Flutur nu va candida pentru șefia Consiliului Județean, Ion Lungu nu va fi primar și el va candida pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava.

Râmâne de văzut câte dintre profețiile lui Alexandru Băișanu se vor împlini pe 5 iunie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.