Poliţiştii au aplicat 69 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 18 mii de lei, pentru nerespectarea legislaţiei rutiere cu privire la trecerea la nivel cu calea ferată.

La data de 19 iunie 2014, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale referitoare la trecerile la nivel cu cale ferată, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu Serviciul Poliţiei Transporturi şi formaţiunile de profil din teritoriu, au organizat şi desfăşurat o acţiune comună pe drumurile publice din judeţ, ocazie cu care s-au controlat 97 de autovehicule.

În urma acestor controale, s-au aplicat 69 de sancțiuni şi  66 de sancțiuni pentru  abateri prevăzute de legislația rutieră. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere, în vederea suspendării lor.

Pentru alte abateri prevăzute de legislația rutieră, valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost în număr de 17.967. La această acțiune au participat 7 reprezentanți din partea poliției de transporturi și alți 16 din partea poliției rutiere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.