Minim 12 consilieri locali și funcția de primar al orașului, dorința lui Ion Lungu.

 

Președintele interimar al Partidului Național Liberal, Ion Lungu, a declarat că mizează să obțină, din nou, majoritatea în Consiliul Local. Acesta crede că nu este imposibil de atins numărul de 12 aleși locali din partea PNL.

„Ne dorim să obținem majoritatea în Consiliul Local de minimum 12 locuri de consilieri locali din partea Partidului Național Liberal. Eu cred că este posibil. Dacă ne aducem aminte, în anul 2008 am avut 16 consilieri locali, iar atunci când USL era pe val, în anul 2012, am avut un număr de 10 consilieri locali. Eu cred că este pertinent acest număr de 12 consilieri locali pe care îl putem obține”, a declarat Ion Lungu.ion lungu pnl

Acesta a menționat că în perioada următoare PNL Suceava va demara procedura de strângere de semnături, de susținători. Partidul politic ar trebui să strângă 1% semnături din rândul celor înscriși pe lista electorala permanentă, acesta însemnând un număr aproximativ 957 de semnături. Organizația își propune să adune minim 5.000 de semnături.

Candidatul pentru funcția de primar al Sucevei, Ion Lungu, a sublinat că se va finaliza platforma electorală cu care va candida la primăria municipiului Suceava.

„Pănă pe data de 15 aprilie vom finaliza platforma electorală cu care vom candida la primăria municipiului Suceva. În prezent lucrăm la ea alături de echipa liberală, cu viceprimari, consilierii locali, iar până pe data de 15 aprilie vom avea o platformă electorală oficială de candidatură din partea PNL la alegerile locale din data de 5 iunie 2016”, a concluzionat Ion Lungu.

 

Fosta șefă UNPR în comitetul executiv al PNL

 

Comitetul Executiv al Județului a validat biroul interimar de la Suceava. O parte din membri sunt din perioada de mandat a lui Ioan Balan, însă sunt și câțiva membri noi, exemple fiind Ion Lungu – fost primar independent, Cătălina Vartic – fostă lideră UNPR, Arămescu Adrian – fost consilier independent, actual membru PNL și Ioan Ciobîcă – fostul director al sucursalei BCR. Comitetul Executiv Local îl are pe Ion Lungu președinte, Silviu Cristinel Crețu secretar general, Ștefan Proțiencu secretar general adjunct, membri pe viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei, Daniel Prorociuc, Liviu Cîrlan, Corneliu Vornicu, Liviu Andreescu, Dan Roibu, Vasile Monacu, Gheorghe Onofrei, Neculai Barbă, Monica Săndulescu, Aurelia Petcu, Costel Tătăranu, Mihai Bogdan Bicsi, Marius Zmău, Cezar Zaharia, Constantin Ionesi, Daniel Ungurean, Florin Iordan, Mihai Flutur, Aurel Jescu, Ciprian Șlemco, Peter Carpiuc. Membri de drept sunt deputații Ioan Balan și Sanda Maria Ardeleanu, președinta femeilor liberale Liviana Enea și președintele organizației de tineret, Valentin Huianu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.