Gropile de pe străzile municipiului reședintă de județ țin prima pagină a ziarelor de ceva vreme. Și la conferința de presă săptămânală se discută despre această problemă. Ei bine, se pare că din nou subiectul a fost atacat de Ion Lungu, care spune, și nu pentru prima dată, că problema este ca și rezolvată.

După zeci de discuții pe această temă, Lungu anunță că 10 străzi din muncipiul Suceava vor fi asfaltate pe bani europeni. Nu este nici prima, nici ultima dată când auzim asta, însă de această dată, primarul ne oferă garanția că banii sunt ca și primiți, urmează doar licitația, iar apoi demararea lucrărilor.

Lungu afirmă că este extrem de important pentru administrația locală că această finanțare a fost atrasă. Noi spunem că este cu atât mai important pentru suceveni, decât pentru administrația locală, având în vedere starea deplorabilă a străzilor din urbea noastră. Ei bine, Nechifor primește din nou mulțumirile lui Lungu, licitația se anunță din nou de municipalitate, iar noi, sucevenii de rând, așteptăm să vedem dacă într-adevăr urmează să se întâmple ceva, sau discuțiile rămân la acest nivel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.