În cadrul Biroului Politic Județean al PNL Suceava s-a stabilit numărul de liberali care vor fi prezenți la alegerile din data 5 octombrie.

Președintele organizației județene, Alexandru Băişanu a spus că la urne sunt așteptați pe lângă cei 250 de liberali  care fac parte din delegația permanentă, încă 576 membrii înscriși cu cel puțin trei luni înainte de data de 5 octombrie.

 

Băișanu a spus că norma de 10% va fi calculată de către Secretariatul General de la București. Până în acest moment și-au arătat dorința de a candida la președinția organizației PNL Suceava, actualul președinte, Alexandru Băișanu și primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Deputatul de Suceava a spus că la Biroul Politic Județean de miercuri, 11 septembrie, au lipsit deputații Radu Surugiu, Dumitru Pardău și Constantin Galan. El a comentat absenteismul celor trei spunând : „așa e când ești nevoit să primești în partid cetățeni veniți din altă parte de țară și din alte partide”.

Alegerile pentru conducerea partidului vor avea loc pe 5 octombrie, începând cu ora 10.30, iar cei care doresc funcția de conducere a PNL Suceava pot să îți depună candidatura până pe data de 3 octombrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.