Jocurile de noroc nu sunt ușoare. Cu toate acestea, unele persoane așa cred. Realitatea este însă cu totul alta. Acesta este motivul pentru care mulți pariori comit greșeli. Iată câteva greșeli destul de frecvente printre pariori. Unele dintre ele le cunoașteți sigur, pe altele s-ar putea să le descoperiți în acest articol.

Sunt cele mai frecvente 9 greșeli pe care pariorii le fac când plasează Admiral pariuri și nu numai. Sperăm ca dezvăluirea lor să vă ajute să nu mai greșiți niciodată.

Pariați pe sportivii dvs. preferați

Tuturor ne plac anumiți sportivi, iar acest lucru ne determină să pariem în favoarea lor necondiționat.

Însă în cazul pariurilor sportive trebuie să faceți o analiză rațională, nu bazată pe sentimente. În caz contrar, veți avea o viziune falsă asupra realității. O modalitate de a rezolva acest lucru este să nu pariați când echipa dvs. joacă. Trebuie doar să vă bucurați de jocul său, fără a vă preocupa de rezultatul final al unui pariu.

Repetați selecțiile în pariurile combinate

Un lucru este clar. Cu cât sunt mai multe selecții la pariurile sportive, cu atât este mai mare probabilitatea de eșec și tendința de a crește valoarea premiului final.

Nu trebuie să introduceți aceeași selecție în 2 sau mai multe pariuri combinate. Selecția poate eșua. Și dacă eșuează, ați pierdut toate pariurile. Poate va funcționa o săptămână, dar pe termen mediu nu este un pariu sustenabil. Soluția, nu repetați niciodată selecțiile în combinația dvs.

Pariați orbește pe echipa favorită

Pariurile pe Barcelona, ​​Real Madrid, Rafael Nadal, Marc Márquez, Lewis Hamilton sunt pariuri sigure. Cu toate acestea, din când în când, eșuează. Echipe favoritele sau sportivii favoriți nu câștigă întotdeauna, deși unii pariori așa cred.

Va trebui să analizați bine pariul și tot ceea ce ar putea să-l influențeze. Nu ar trebui să pariați pe favorită doar pentru că sunteți fani ai echipei… Trebuie să analizați statisticile anterioare disponibile pentru acest eveniment.

Includeți multe cote mici într-un pariu combinat

O altă greșeală destul de frecventă atunci când faceți pariuri combinate este să includeți multe selecții la cote foarte mici. Cu cât este mai mică cota, cu atât sunt mai mari șansele de câștig, dar au o valoare foarte mică și cu cât sunt alese mai multe selecții, cu atât sunt mai mari șansele ca pariul combinat să eșueze.

Pentru a reduce riscurile, trebuie să existe un echilibru între cote, valoare și numărul de selecții.

Schimbați pariul în ultimul moment

Acest lucru este oarecum mai frecvent în cazul pariurilor fizice decât online, unde influența mediului vă face să vă schimbați părerea în ultima clipă și să pariați invers de cum aveați de gând.

După cum știți bine, cheia pentru plasarea unui pariu este analizarea în profunzime a acestuia, lucru pe care, evident, nu îl faceți dacă vă răzgândiți în ultima clipă. Dacă nu sunteți 100% siguri cu privire la pariul dvs., mai bine nu pariați. În caz contrar, vă veți pierde cu ușurință banii.

Informații greșite

Informația înseamnă putere, acest lucru este cert. Cu toate acestea, mulți pariori își bazează pariurile pe informații din mass-media sau ale unor jurnaliști cu o credibilitate îndoielnică. Pentru a plasa pariuri de succes trebuie să vă bazați pe informații din surse sigure.

Nu acordați atenție informațiilor despre promoții scrise cu litere mici

Promoțiile excelente oferite de casele de pariuri sunt lucruri absolut normale. Dar informații despre promoțiile sunt scrise cu litere mici.

Prin urmare, nu ar trebui să folosiți niciodată o promoție fără a înțelege pe deplin condițiile sale reale. În caz contrar, puteți regreta ulterior că ați pierdut bonusul pentru că nu ați înțeles ce era scris cu „litere mici”.

Creșteți miza pentru recuperarea pierderilor

Creșterea mizei pentru recuperarea pierderilor va duce la faliment, mai ales dacă vă aflați într-o perioadă de pierderi. Acest lucru poate duce la probleme personale grave sau datorii la jocuri de noroc. Este o strategie iresponsabilă, chiar și atunci când ați stabilit o limită de pierdere. Așadar, dacă vă aflați într-o perioadă de pierderi, reduceți miza sau chiar încetați să mai jucați o perioadă.

Pariați fără limite

Puteți trece prin perioade mai bune sau mai puțin bune. De aceea, nu trebuie să pariați când treceți printr-o perioadă rea.

Așa cum am spus la punctul precedent, pariul fără limite poate duce la probleme financiare și personale foarte grave, iar dacă pariați, trebuie să o faceți pentru distracție și nimic mai mult. Prin urmare, este necesar să stabiliți o limită și să nu mai pariați când ajungeți la ea. Decideți câți bani puteți depune lunar în contul casei de pariuri. Nu depășiți această limită chiar și dacă pariați la alte case de pariuri online sau offline. Mult noroc!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.