Distribuirea celor 944 de pachete cu produse de igienă de la Uniunea Europeană se încheie astăzi (18 februarie). Astfel, potrivit directorului Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Suceava, Narcisa Marchitan, peste 560 de persoane au primit imediat produsele, iar peste 350 de oameni au intrat în posesia pachetelor după ce au fost gata listele suplimentare, adică după redistribuire.

Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, benefeciare de acest program sunt persoanele de la asistență socială, dar și cei care primesc bani pentru susținerea familiei.

Pe de altă parte, Narcisa Marchitan a precizat că beneficiarii de pe listele suplimentare au fost persoanele cu handicap, persoanele fără adăpost și cele vulnerabile.

De altfel, aceasta a precizat că în curând vor ajunge la Suceava și pachetele care conțin produse alimentare, dar și încă alte două tranșe cu produse de igienă.

Valoarea maximă a unui pachet cu produse alimentare este de 162,98 lei, iar un pachet  conţine câte un kilogram de făină albă, mălai, zahăr şi orez, 400 de grame de paste făinoase, un litru de ulei, conserve de carne de vită, porc şi pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe simplu şi dietetic. Pe de altă parte, pachetul cu produse de igienă are o valoare maximă de 34,94 lei şi conţine cinci periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon copii, şampon adulţi şi detergent de rufe.

One Response

  1. OLENIUC MIHAITA

    Daca inaintasii nostrii nu primeau produse de igiena nu se spalau?erau mult mai curati si la trup si la suflet.Rusine am devevenit un popor de milogi in loc sa punem osul la munca asteptam pomene de la UE ne facem de rasul Europei nu mai avem demnitate.pt cele 944 de pachete ne fac de rusine judetul pt 1000 de puturosi sun t jigniti si injositi.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.