Este sigur că ai beneficiat adeseori de rotiri gratuite fără depunere pe platforma pe care eşti client. Ai avut în acest fel ocazia să încerci şi alte sloturi noi la care nu te-ai fi gândit până acum, bifând o experienţă care nu face decât să îţi îmbunătăţească câştigurile obţinute. În afară de sloturi ai încercat şi o paletă de jocuri de masă care până acum erau trecute la capitolul „poate” şi ai rămas surprins constatând că şi aici este loc de câştiguri, mai ales dacă aplici câteva noţiuni simple din matematica cu care eşti de altfel şi familiarizat. Hmm…oare poţi folosi matematica în avantajul tău în industria jocurilor de noroc? Răspunsul este unul pozitiv şi vom detalia în rândurile următoare influenţa pe care matematica o are în jocurile de noroc.
Cum fac cazinourile bani?
Dacă te raportezi la un cazinou offline, atunci poţi specula faptul că pe lângă jocurile de noroc acestea îşi îmbunătăţesc veniturile prin serviciile adiacente pe care le oferă, spaţii de cazare, restaurante şi orice altceva care se poate lega de această industrie. Şi totuşi, cele mai mari venituri pe care un cazinou le încasează, fie el offline cât şi online, sunt cele realizate exclusiv din jocurile de noroc. Ele pun o gamă largă de oferte jucatorilor pentru a îi atrage. Printre ele se numara chiar și cele cu rotiri gratuite fără depunere pe platformă sau cu bani extra. Și, da….câștigă foarte bine! Şi este normal să fie aşa, pentru că fără câştiguri nu ar putea rezista pe această piaţă extrem de concurenţială. Cum le realizează? Simplu, din marginea de casă pe care şi-o adjudecă la fiecare joc de noroc.
Aşa cum ştii, un slot este înzestrat cu un RTP stabilit în procente. Dacă joci un slot cu un RTP de 96%, acest lucru înseamnă că la fiecare 100 RON jucaţi, 96 se întorc în buzunarele jucătorilor, diferenţa de 4% fiind profitul înregistrat de către cazino. Poate părea puţin, însă imaginează-ţi că se joacă constant sute dacă nu mii de sloturi, deci acest 4% se traduce cu uşurinţă în câştiguri importante. La fel se întâmplă şi cu jocurile de masă, ruleta fiind în acest sens cel mai bun exemplu. Dacă ai ales să joci ruleta europeană, trebuie să ştii că marginea de casă este stabilită la procentul de 2,7%. Practic, la fiecare pariu depus de un jucător câştigul sigur pe care casa şi-l atribuie este acest procent.
Cum găseşti cele mai bune oportunităţi de pariere?
Cuvântul cheie în acest caz este informarea corectă asupra oportunităţilor care ţi se oferă într-un site online. Poţi alege să joci sloturi unde miza este mică dar câştigurile generate sunt destul de dese şi în plus sunt conectate la jackpoturi care te pot face peste noapte milionar. Poţi apela apoi şi la jocurile de masă, unde diverse turnee cu premii consistente te aşteaptă în mod total gratuit sau pur şi simplu iei loc la o masă de blackjack, unde miza minimă este acceptabilă dar cotele oferite sunt extrem de mari. Există multe variante de a paria cu şanse mari de câştig, dacă ştii ce să cauţi şi unde să cauţi!
Cum le deosebeşti însă în marea de oferte pe care toate cazinourile, fie ele offline sau online, se întrec în a le face jucătorilor? Poţi începe să cauţi forumurile de profil unde jucători pasionaţi îşi schimbă nu atât impresii cât mai ales trăiri pe propria piele în această industrie. Nu este nicio ruşine în a prelua din informaţiile verificate de alţi jucători şi a le aplica în jocul personal în dorinţa de a realiza câştiguri consistente, însă nu lăsa deoparte nici ceea ce poţi face chiar tu. Încearcă cât mai multe jocuri, selectează-le pe acelea cu mize mai mici şi nu ezita să iei parte la cât mai multe turnee pentru a-ţi îmbunătăţi continuu experienţa de joc
Foloseşte-te de strategie şi de matematică pentru a bate casa
Toate jocurile de noroc sunt compatibile cu aplicarea de diverse tehnicii şi strategii care sunt de natură să îţi aducă mai aproape câştigul dorit. Una dintre cele mai cunoscute strategii, care se bazează pe un şir matematic, este cea cunoscută sub numele de Martingale. O poţi adapta în general jocurilor de masă, pentru că presupune parierea constantă pe un anumit pariu, de obicei cel care dublează miza depusă, însă nu poate fi aplicată la sloturi. La acestea RTP-ul dictează, aşa că încearcă să le găseşti pe cele care au o rată cât mai aproape de 100%.
Chiar dacă ai o memorie prodigioasă, chestia cu număratul cărţilor rămâne de acum o simplă ficţiune. Dacă la început te puteai ajuta de matematică numărând cărţile ieşite în cazinourile offline, la cazinourile online nu ai nici o şansă să faci acest lucru. Se foloseşte o tehnologie avansată, cipul RNG, care alege din miliarde de variante puse la dispoziţie, aşa că nu poţi aprecia nicidecum că următoarea carte va fi înzestrată cu valoare mică sau mare. Matematica este totuşi bună în jocurile de noroc mai ales prin prisma strategiilor care se pot aplica cu real succes. Alege un joc unde să le poţi aplica, nu te repezi în cele mai mari mize şi vei observa cu siguranţă că acestea vor da rezultatele dorite.
Matematica din spatele jocurilor de păcănele
Indiferent că joci un slot într-o casă de pariuri stradală sau alegi să îţi încerci şansele în online, întotdeauna trebuie să ai în minte că totul depinde numai de noroc. Cu siguranţă că ai experimentat faptul că doar ce ai ajuns în faţa unui slot şi ai dat un spin ai şi înregistrat un câştig masiv, iar altă dată ai văzut primele credite câştigate după îndelung timp. Norocul se face vinovat de aceste 2 situaţii distincte, însă contribuie din plin şi matematica care stă în spatele jocurilor de noroc. Pentru sloturi, în afară de ecranul multicolor pe care aterizează simbolurile de joc şi funcţiile pe care le poţi seta cum doreşti, matematica se reflectă în 2 mari aplicaţii tehnologice:
- RTP, ceea ce înseamnă rata de ramburs către jucător, un termen generic care stabileşte un procent din banii jucaţi la un slot care se întorc în buzunarele jucătorilor. Este o formulă matematică complex care are un orizont de timp de aplicare de 30 de zile sau de miliarde de rotiri efectuate
- RNG, adică generatorul aleatoriu de numere, nimic altceva decât un cip electronic care dispune pe ecran în simboluri combinaţia numerică pe care o vizualizezi sub forma pictogramelor de joc. Aşa se face că ai dat spin şi dacă eşti un norocos, RNG a pus pe ecran cea mai bănoasă combinaţie
Iată aşadar cele 2 mari aplicaţii pe care matematica le induce în sfera jocurilor de noroc, aplicaţii care reglementează funcţionarea corectă a jocului dar care lăsa în ultimă instanţă tot ca norocul să decidă.
Matematica te poate ajuta atunci când alegi miza şi când îţi organizezi bugetul
Bugetul este prioritar atunci când alegi să îţi testezi şansele la jocurile de noroc. Fără îndoială că matematica este extrem de importantă aici pentru că te ajuta prin calcule simple să determini dacă îţi permiţi sau nu jocul pe o platformă online. Modul în care o faci este simplu, aduni toate veniturile pe care le ai, scazi cheltuielile şi dacă ești pe plus te poţi lansa în această aventură. La fel stau lucrurile şi în privinţa mizei de joc, arunci un ochi pe contul de jucător, vezi mizele disponibile şi îţi faci un calcul despre cât poţi rămâne în joc cu banii existenţi. Pentru că există şi pentru că te poţi folosi de ea, matematica este în mod real aliatul tău în realizarea câştigurilor atât de mult aşteptate.
Poate ajuta matematica un jucător? Răspunsul este unul afirmativ, această ştiinţă se regăseşte practic în toate domeniile care ne afectează viaţa de zi cu zi. O regăseşti în telefoanele mobile, în industria automobilistică şi fără nici un dubiu şi în cea a jocurilor de noroc. Poate matematica să îţi aducă câştigurile visate? Poate, dacă aplici strategiile recunoscute în domeniu şi ai noroc.
Lasa un raspuns