Marţi, în jurul orei 14.00, un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce se deplasa pe DC Valea Moldovei a oprit autoturismul ce tracta o remorca pe partea dreapta a drumului, in dreptul unui magazin pentru a cumpara unele produse si a lasat nesupravegheati, in interiorul autoturismului, trei minori de 11, 9 şi respectiv de 3 ani.

După ce a intrat în magazin, din autoturism au coborât şi doi dintre minori, respectiv cel de 11 ani și cel de 3 ani, cu intenţia de a intra și  ei în magazin.

Astfel, minorul de 3 ani s-a angajat în traversarea străzii prin faţa autoturismului prin loc nepermis şi fără să fie însoţit, izbindu-se în partea laterală dreapta a unui autovehicul care circula în aceeaşi direcţie de mers și angajat în efectuarea manevrei regulamentare de depăşire a autovehiculului staţionat.

Maşina nu a oprit la locul accidentului, continuându-şi deplasarea.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului de 3 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuarea de investigaţii medicale.

În cauză, s-au dispus măsuri pentru identificarea autovehiculului implicat în eveniment și a conducătorului acestuia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.