În cursul amiezii de luni, în jurul orei 13.41, Postul de poliție Coșna a fost sesizat despre faptul că, la un bar din satul Valea Bancului, un tânăr, de 23 de ani, localnic, l-a împins pe un bărbat, de 37 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, care a căzut și s-a lovit la cap.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că bărbaţii au consumat băuturi alcoolice, în incinta unui bar din satul Valea Bancului, împreună cu alți doi colegi de muncă. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi a avut loc o discuție contradictorie, timp în care cei doi s-au ridicat de la masă.

Tânărul  l-a prins de haine pebărbatul de 37 de ani, a deschis ușa de la intrare și l-a împins afară, acesta din urmă s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, pe terasa betonată din fața barului, lovindu-se la cap. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a rămas internată, pentru investigații. 

„Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, încadrarea faptei urmând a fi stabilită în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei,” se precizează în comunicatul IPJ.


 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.