În cursul zilei de ieri, 21 august, Spitalul orășenesc Gura Humorului a sesizat poliția despre faptul că la această unitate a fost adus cu o ambulanță un bărbat de 43 ani, din judeţul Cluj, care prezenta un „traumatism al șoldului stâng”, produs în urma unei căzături la punctul de lucru, unde își desfășura activitatea din orașul Gura Humorului, cartier Voroneț.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că bărbatul este angajat al unei societăţi comerciale din Cluj Napoca, societate care are un punct de lucru în cartierul Voroneț al orașului Gura Humorului, unde execută lucrări de implementare a rețelei de canalizare.

În intervalul 17.30 – 18.00, la finalul lucrărilor, victima a alunecat în șanțul săpat pentru introducerea țevilor de canalizare și astfel a suferit leziuni la nivelul piciorului stâng. Transportat cu ambulanța la Secția Urgențe a Spitalului orășenesc Gura Humorului, aici a fost diagnosticat cu „traumatism șold stâng” și apoi a fost transferat la U.P.U. Suceava, pentru continuarea investigațiilor medicale.

La fața locului nu s-a constatat surparea vreunui mal al șanțului, iar în urma audierii martorilor oculari și a discuției telefonice purtată cu șeful de echipă, s-a constatat că victima a alunecat în șanț datorită neatenției sale.

Șeful de echipă a relatat telefonic că a sesizat evenimentul compartimentului de protecție a muncii și conducerii societății, care vor sesiza ulterior I.T.M., în vederea efectuării procedurilor legale.

În funcție de rezultatul înaintat de inspectorii I.T.M., se va dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.