La 06.12.2019, ora 22:40, I. M, de 20 ani, din com. Hârtop, în timp ce se afla în parcarea Restaurantului ,,Casa Cristea” din mun. Fălticeni, la volanul autoturismului marca VW, pasager în dreapta față fiind M. G., în urma unui conflict avut cu mai mulți tineri în fața localului, a efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure, virând totodată stânga de volan și acroșând cu oglinda retrovizoare dreapta și cu roata dreapta față, pe N. A., de 25 ani, din com. Dolhești, care se afla în parcarea restaurantului, după care a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui N. A. care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Mun. Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie ușoară,,. N. A. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto I. M. s-a prezentat la ora 23.20 la locul accidentului declarând că el este cel care a condus autoturismul VW, însă de frică a fugit de la locului faptei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.