Un bărbat de 33 ani, din comuna Vicovu de Jos, a anunțat poliția despre faptul că i-a fost furată autoutilitara, pe care ulterior a găsit-o avariată și abandonată în zona „Dealului Crucii”, spre comuna Dornești.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că reclamantul este administratorul unei societăţi comerciale din Baia Mare – Punct de lucru Rădăuți, unde în seara zilei de 18 iunie a parcat autoutilitara, iar în dimineaţa zilei următoare a constatat dispariţia acesteia.

Autoutilitara a fost identificată pe raza comunei Dorneşti, fiind avariată.

În urma activităților desfăşurate de polițiști a fost identificat hoțul în persoana unui tânăr de 19 ani, din comuna Dornești,  care a recunoscut comiterea faptei.

Suspectul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost examinat de medicul de gardă, necesitând 7-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, leziuni ce au rezultat în urma evenimentului rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat că nu posedă permis de conducere.

Întrucât autorul infracțiunii a fost internat de mai multe ori la Spitalul municipal Rădăuţi – Secția psihiatrie, în baza ordonanței procurorului, urmează să fie internat la Spitalul de neuropsihiatrie Burdujeni, pentru a fi expertizat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.