La secția Chirurgie din cadrul Spitalului municipal Vatra Dornei s-a prezentat ieri, 2 septembrie, o bătrână de 76 ani din comuna Poiana Stampei, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, iar autorul a părăsit locul faptei.

Polițiștii anunțați au stabilit faptul că la data de 1 septembrie, în jurul orei 08.00, în timp ce se afla cu o bovină pe raza localității de domiciliu, un bărbat de 29 ani din comuna Poiana Stampei, posesor al permisului de conducere categoriile „B, C, E”, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, pe fondul neatenției a accidentat bătrâna care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea din partea dreaptă a părții carosabile.

După impact, conducătorul auto a oprit, s-a uitat la bătrână și întrucât aceasta s-a ridicat, și-a continuat deplasarea până la domiciliu.

Victima a fost diagnosticată cu „fractură a  antebrațului  stâng”, necesitând pentru vindecare 25-30 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar i s-au recoltat și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autorul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” şi „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.