Un conducător auto a intrat într-o căruţă nesemnalizată în Vicovul de Sus. În urma impactului conducătorul autoturismului a murit. Tânăra aflată în dreapta în vârstă de 21 de ani din Suceava a fost rănită

La 11.11.2012, ora 02.37,  pe D.N. 2E, strada Calea Cernăuți, din oraşul Vicovu de Sus, C.Gheorghe, de 42 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoriile ”B, BE, C, CE, D, DE”, în timp ce conducea autoturismul, a surprins și lovit cu partea față a autoturismului un atelaj hipo încărcat cu lemne de foc, staționat pe sensul său de mers, nesemnalizat corespunzător, condus de C.Ilie, de 54 ani, din comuna Straja.

 În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, rănirea gravă a conducătorului atelajului hipo şi ușoară a pasagerei autoturismului, R.Cristina, de 21 ani, din municipiul Suceava.

 Conducătorul atelajului hipo nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită leziunilor suferite, însă la Spitalul Municipal Rădăuți i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.