Proprietarul apartamentului din Burdujeni în care s-a produs explozia a decedat  la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, la puțin timp după ce a ajuns la respectiva unitate medicală. Potrivit reprezentanților Spitalului din Iași, decesul bărbatului  a fost declarat luni, 5 decembrie, în jurul orei 20.00.

Trebuie spus că pacientul era în stare foarte gravă, intubat, ventilat mecanic și cu arsuri pe aproape 90% din suprafața corporală. 

„Pacientul a suferit arsuri pe 90% din corp în urma unei explozii cu flacără deschisă. Prognosticul este rezervat deoarece suprafaţa corporală afectată de arsuri este foarte mare”, declara dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Reamintim că luni, 5 decembrie, în jurul orei 04.00, o explozie puternică a avut loc într-un bloc de locuințe de pe strada Rarău din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Au fost evacuate și s-au autoevacuat în jur de 40 de persoane din două scări de bloc. Trei persoane au fost transportate cu ambulanțele SMURD și SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, una dintre ele fiind în stare gravă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.