Duminică, 13 aprilie, în jurul orei 04.05, un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că în timp ce se afla în club, i-a fost sustras rucsacul care îl așezase pe spătarul scaunului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că sâmbătă noapte, în jurul orei 21.00, victima a mers împreună cu mai mulţi prieteni într-un club din municipiul Suceava și și-a lăsat pe spătarul scaunului rucsacul în care avea un laptop, documente de identitate și alte bunuri personale.

Bărbatul a consumat băuturi alcoolice, în tot acest timp neverificându-şi bunurile personale şi lipsind de la masă doar pentru intervale scurte de timp, iar în jurul orei 04.00, la plecare, a constatat că de pe spătarul scaunului îi lipseşte rucsacul în care avea bunurile personale.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.