O tânără de 28 ani din municipiul Suceava a fost jefuită în timp ce se întorcea la domiciliu, la intrarea în scara blocului.

Partea vătămată a sesizat poliția despre faptul că la 16 octombrie, în jurul orei 21.00, a mers la ziua de naştere a unei prietene, iar la ora 02.30, în timp ce se întorcea la domiciliu, la intrarea în scara blocului de pe Bulevardul George Enescu, a fost acostată de un tânăr necunoscut care i-a luat poșeta în care avea documente personale, bani şi bijuterii, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 lei.

Cercetările continuă în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor cu privire la faptul că odată cu încheierea sezonului cald, când sunt vizate în general bijuteriile (lănţişoare, brăţări), infractorii îşi îndreaptă atenţia către alte bunuri de valoare afişate la vedere şi care pot fi uşor sustrase. Cel mai frecvent sunt sustrase genţile de pe umărul sau din mâinile femeilor care circulă prin zone izolate, neiluminate şi la ore târzii. Polițiștii recomandă cetăţenilor să evite astfel de situaţii şi să ia toate măsurile preventive pentru a nu deveni victimele unor infracţiuni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.